Termeni şi Condiţii Left ornament Right ornament
()

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare
Accesul si utilizarea site-ului catering.cristalgarden.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Website-ul catering.cristalgarden.ro
Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. catering.cristalgarden.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. catering.cristalgarden.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. catering.cristalgarden.ro este o colectie de date despre destinatiile turistice din Romania. Prin intermediul formularului de cautare, din partea de sus a fiecarei pagini, se pot afla usor si rapid informatii despre o anumita zona turistica (scurta descriere, materiale video, galerie poze, coordonate geografice, cazare, acces, etc).
Pentru ca catering.cristalgarden.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
- WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
- NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
- NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
- NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).
- VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

4. Drepturile proprietatii intelectuale
Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica catering.cristalgarden.ro . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
catering.cristalgarden.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

5. Limitarea raspunderii
catering.cristalgarden.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

6. Acceptarea termenilor si conditiilor
Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

7. Politica de confidentialitate
Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; catering.cristalgarden.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

Contact Us

Ne puteţi contacta folosind telefoanele:

0752 210 560

(mail)catering@cristalgarden.ro
(telefon)0752- 210560
Despre noi
Unde

Ne găsiţi

  • Cristal Garden Catering Oradea

    Str. Ciheiului nr. 138, Oradea

CATERING

ORAR

  • Luni: 07:00 AM - 09:00 AM
  • Marţi: 07:00 AM - 09:00 AM
  • Miercuri: 07:00 AM - 09:00 AM
  • Joi: 07:00 AM - 09:00 AM
  • Vineri: 07:00 AM - 09:00 AM
  • Sâmbătă: Închis
  • Duminică: Închis
NOUTATI

DE LA CRISTAL GARDEN